GENOM RYMDEN TILL OSS

Genom rymden till oss!

Är en fartfylld, musikalisk och fantasirik resa där vi följer Maaria som tagit sig ned på jorden för att lösa förbindelsen med kontrollrummet på hemplaneten Komedien. Det är nämligen Maaria och hennes kollegor som styr jorden från sitt kontrollrum. Dem bestämmer exempelvis när det ska snöa, och när vågorna skall komma. Men nu har alltså kontakten brutits och hennes uppgift är lösa detta så fort det bara går innan det blir heltokigt.

"Genom rymden till oss" är en nyskriven musikteater riktad till barn mellan 6­10 år. Föreställningen är skriven och framförd av Stina Joza, i samarbete med produktionsbolaget Stage & Music ­ Härnösand.

Med en historia som involverar, utforskar och leker med sanningen; Tänk om jorden styrs från en annan planet? Och kontakten plötsligt upphör, vilket får stora konsekvenser för vår planet i form av klimat och humanitära katastrofer. Sammanfattningsvis: Föreställningen, som är ca 35 min lång, tydliggör på ett fantasifullt och ­roligt sätt, behovet av att lösa jordens klimat­utmaningar tillsammans!

Föreställningen tydliggör behovet av att lösa jordens klimatutmaningar tillsammans.

Musik ur föreställningen finns HÄR

Pris:

1 föreställning 6500  Kr + resa, logi, exkl. moms

2 föreställningar 9500 Kr + resa, logi, exkl. moms

Offentligföreställning: 1000 Kr + resa, logi, exkl. moms

Respektive skola tillhandahåller spellokal och det som önskas enligt bifogad teknisk specifikation.

Teman: Klimat, Problemlösning och Mod 

Ålder

6-10

Speldatum

Okt-nov 2019

Antal medverkande

1

Antal publik/deltagare

60

Grupper per dag

2

Författare/Dramatisering:

Stina Joza

Regi och bearbetning:

Christoffer Wallin

Produktion:

Stageandmusicproduction

Musik:

Stina Joza

Medverkande:

Stina Joza

Längd:

Cirka 35 min

Scenmått

Totalyta 4x5meter

Takhöjd

Minst 3 meter

Bygg-/rivtid

Tillgång till lokal 3 timmar innan. Bygg 2 timmar, riv 1 timme.

Teknik

Arrangör tillhandahåller stolar och mörkläggning.

Ström: 230 v 

Sista bokningsdag för hösten 2019

31 juni, 2019

Stina Joza

Stina är en etablerad sångerska och skådespelare som främst verkar i den norra delen av landet. Hon har bland annat medverkat i Mittrevyn, Spelet om Örnsköldsvik och flertalet egna konserter och teateruppsättningar. Här visar Stina prov på hennes fingerfärdighet som låtskrivare och artist. All musik och texter är nyskriven och innehåller en stor portion berättande och musikalitet

Stage and Music Härnösand

Stage and Music är ett produktionsbolag grundat av Christoffer Wallin. Christoffer har en bakgrund både på och bakom scenen. Bakom scenen har vi bl.a kunnat möta honom som Ljudtekniker på Sveriges Radio , och nu senast som ljud och ljustekniker på Teater Västernorrland. På scenen verkar han allt som oftas genom teatergruppen Teater Alfhild som är en del av företaget Stage and Music.