GENOM RYMDEN TILL OSS

Genom rymden till oss!

Är en fartfylld, musikalisk och fantasirik resa där vi följer Maaria som tagit sig ned på jorden för att lösa förbindelsen med kontrollrummet på hemplaneten Komedien. Det är nämligen Maaria och hennes kollegor som styr jorden från sitt kontrollrum. Dem bestämmer exempelvis när det ska snöa, och när vågorna skall komma. Men nu har alltså kontakten brutits och hennes uppgift är lösa detta så fort det bara går innan det blir heltokigt.

"Genom rymden till oss" är en nyskriven musikteater riktad till barn mellan 6­-10 år. Föreställningen är skriven och framförd av Stina Joza, i samarbete med produktionsbolaget Stage & Music ­ Härnösand.

Med en historia som involverar, utforskar och leker med sanningen; Tänk om jorden styrs från en annan planet? Och kontakten plötsligt upphör, vilket får stora konsekvenser för vår planet i form av klimat och humanitära katastrofer. Sammanfattningsvis: Föreställningen, som är ca 35 min lång, tydliggör på ett fantasifullt och ­roligt sätt, behovet av att lösa jordens klimat­utmaningar tillsammans!

Föreställningen tydliggör behovet av att lösa jordens klimatutmaningar tillsammans.


Teman: Klimat, Problemlösning och Mod 

Ålder : 7-10 År

Speldatum: BESTÄLLNING

Pris: Vuxen: 125 Kr, Barn: 80 Kr, Familjerabatt: 4 stycken - 310 Kr 

För skolor och företag SE HIT !